У Львові восьмикласника засудили на один рік умовно за бійку з однолітком.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net

Так, стало відомо, що Шевченківський райсуд Львова засудив восьмикласника школи №54 на один рік умовно за побиття однолітка. У результаті сутички між хлопцями опонент кілька разів вдарив руками та ногами однолітка по животу, внаслідок чого у постраждалого розірвалася селезінка.

Постраждалий розповів, що перебував із обвинуваченим за гаражами. Під час словесного конфлікту обвинувачений штовхнув його, він впав на землю, після чого обвинувачений наніс йому удар рукою у верхню ділянку живота, один удар ногою в спину та два удари ногою в живіт. Після нанесених ударів він перебував на стаціонарному лікуванні в дитячій клінічній лікарні з 12 до 25 березня.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот


Сам звинувачуваний і його батьки просили суддю не карати його суворо. Правоохоронці кваліфікували цей інцидент як умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, мінімальним покарання за що є п'ять років ув'язнення. Суддя Шевченківського райсуду Львова Юрій Донченко засудив підлітка до п'яти років ув'язнення, але, оскільки той є неповнолітнім, звільнив від відбування покарання, призначивши іспитовий термін в один рік. Якщо той не скоїть ніяких злочинів впродовж цього року, його остаточно звільнять від відбування покарання.

Нагадаємо, раніше у Харкові замінували синагогу, копи обмацують кожен метр - перші подробиці

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі на одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Львові посеред вулиці знайшли труп людини.