Львівський художник і фотограф-документаліст Артур Абрамів посів перше місце в міжнародному фотоконкурсі National Geographic Traveller India. Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як розповів сам творець, нещодавно він посів перше місце в міжнародному конкурсі National Geographic Traveller India на тему World Public Transport – "Всесвітній громадський транспорт". У змаганнях за кращі фото брали участь фотографи з усього світу, проте призове місце дісталося лише трьом, серед яких опинився і українець.

Перед учасниками конкурсу було поставлено завдання показати різноманітність громадського транспорту в різних куточках світу. Для місцевих жителів транспорт є не більшим, ніж способом пересування, проте туристи з його допомогою відчувають ритм і атмосферу іншого міста.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Найкраще виконати завдання вдалося Артуру Абраміву за допомогою фотографії з електрички Мукачево-Львів. Даний кадр був опублікований на офіційному сайті і в соціальних мережах National Geographic Traveller India, а також з'явиться в серпневому номері видання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що громадська організація "Меморіал" та Спілка офіцерів України вирішили організувати Політ на честь 75-ї річниці бою за столицю УПА Космач та Дня Незалежності України з сотником УПА Мирославом Симчичем.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Мостиському районі виявили бідони з документами УПА.

Також Знай.иа писав, що фотограф показав унікальні під'їзди Львова.