В мережу виклали раритетні фото з продовольчих крамниць Львова минулого століття.

Автор світлин відомий львівський фотограф того часу Віль Фургало.

Так, львів'янам показали як виглядали місцеві крамниці у 90-ті. В мережу виклали раритетні фото продовольчих крамниць Львова 1981-1983рр. Ці чорно-білі фото, зроблені у крамницях Львова фотографом Віль Фургало.

Фото фотографа Віль Фургало

Фото фотографа Віль Фургало


” Подорож продовольчими крамницями міста ” ( Універсам, Продтовари, Промтовари…), Автор світлин : львівський фотограф Віль Фургала Львів, 1981-1983рр”, – йдеться у дописі.

Фото фотографа Віль Фургало

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Фото фотографа Віль Фургало


Ці кадри переносять у незабуті 90-ті роки та дають змогу згадати як все виглядало тоді. У той час не було такого різноманіття продуктів та товарів, які є зараз, проте люди були задоволені й тим що мали.

" Подорож продовольчими крамницями міста " ( Універсам, Продтовари, Промтовари...) Автор світлин : львівський фотограф (с) Віль Фургала Львів, 1981-1983рр

Geplaatst door Незабутні 90рр. - фото від ВІлі Фургало op Dinsdag 22 oktober 2019

Нагадаємо, раніше 115 років з дня народження Сальвадора Далі: що геній сюрреалізму розповідав про себе.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Художник перетворює харчової сміття у твори мистецтва. Його фантазія не має меж. Завдяки своїй творчості він став популярним в мережі.

Також «Знай.ua» писав, що Портрет інтернет-зірки прикрасив стіну будинку під Одесою: яскраві фото доброзичливої морди.