У Львові вже у серпні відкриється океанаріум. Казковий підводний світ, який тепер поруч з львів’янами та гостями міста – "OCEANARIUM LVIV’’, готується відчинити двері і запрошує всіх охочих доторкнутись до світу морських мешканців.

Судячи з інформації на сайті океанаріуму, в експозиції музею будуть представлені 16 видів морських мешканців, серед яких каліфорнійський скат, зірчаста мурена та, наприклад, групер малабарський.

"Неймовірна атмосфера, яку нізащо не відчути у книжках чи переказах здатна подарувати незабутні емоції відвідувачам будь-якого віку! Саме тут можна побачити, як жителі морів та океанів співіснують та проводять день у звичному для них ритмі. А що й говорити про відчуття розслаблення та спокою під час спостереження за рибками!"", - пишуть на офіційному сайті океанаріуму.

Задоволення буде не надто дешевим – дорослий квиток до океанаріуму коштуватиме 250 грн, а екскурсія українською мовою обійдеться ще у 200 грн.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Океанаріум знаходиться на проспекті Шевченка, 8. Точна дата відкриття поки що невідома, однак дирекція запевняє, що це станеться у серпні.

Ранее портал «Знай.uа» писал о том, что Туркам покажуть Львів з несподіваного боку - туристи повалять натовпами

Также портал «Знай.uа» писал, что Львів'янкам катастрофічно бракує чоловіків: тікають до Польщі, злоті - замість кохання

Также портал «Знай.uа» писал, что Батьків не пускатимуть, а хворих дітей примусово ізолюватимуть - як працюватимуть українські школи через пандемію