На Львівщині водій позашляховика застряг у річці Дністер під час переправи. Про подробиці події розповідає ГУ ДСНС України у Львівській області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 12 серпня. О 04: 33 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в селі Ралівка Самбірського району Львівської області водій автомобіля "Land Rover", переїжджаючи річку Дністер, застряг і потребував допомоги.

На місце події терміново направили співробітників 12-ї Державної пожежо-рятувальної частини міста Самбір. Рятувальники за допомогою лебідки змогли витягнути автомобіль на берег. Про постраждалих не повідомляється.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у мережі з'явилося відео, як водій Фольксваген Гольф, рухаючись заднім ходом, двічі переїхав дитину. Свідки оприлюднили відео моменту аварії, що сталася в місті Дрогобич на вулиці Стрийській. Момент ДТП, як водій, рухаючись заднім ходом, здійснює наїзд на дитину потрапив на камеру відеоспостереження, яка встановлена на автомийці.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові затримали водія з рекордним вмістом алкоголю в крові-майже 3 проміле.

Також Знай.иа писав, що під Львовом коні не поділили дорогу з легковиком.