У Львові очевидці затримали працівника Нацполіції Львівщини, який намагався нетверезим сісти за кермо автомобіля.

Про це повідомляє інформаційний портал "ZAXID.NET".

У Львові затримали працівника Нацполіції Львівщини, який намагався нетверезим сісти за кермо автомобіля. На 33-річного правоохоронця склали протокол за нетверезе керування.

Очевидиця події, львів’янка Олена Поронюк розповіла, що близько 20:00 на території АЗС на проспекті Червоної Калини нетверезий водій Renault намагався сісти за кермо автомобіля і поїхати. На зауваження вийти з авто він реагував агресивно. Після цього очевидці викликали наряд поліції. У райвідділі поліції з’ясували, що водій – працівник поліції.

У Львові очевидці затримали нетверезого поліцейського за кермом


Варто відзначити, що інформацію про затримання нетверезого водія на АЗС підтвередила речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій. Вона розповіла, що 33-річний водій відмовився проходити тест на вміст алкоголю у крові та показати свої документи. Тому його відправили у Сихівський райвідділ поліції для встановлення особи. Проте Катерина Рибій відмовилась підтвердити інформацію про те, що нетверезий водій виявився працівником Нацполіції.

Але за повідомленням джерел у правоохоронних органах стало відомо, що правоохоронці затримали старшого інспектора управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП у Львівській області Богдана Совинського. Наразі ведеться службове розслідування.

Нагадаємо, що на Київщині сталася страшна дорожньо-транспортна пригода: автомобіль марки Hyundai Elantra вилетів з траси і впав у річку.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартний хабар.