У Львові розшукують чоловіка, якого підозрюють у низці злочинів у центрі міста. Про це розповів депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич на Facebook-сторінці "Varta1-Варта1 (офіційна спільнота)".

Читайте Знай в Google News!

Так, Ігор Зінкевич повідомив, що Галицьке відділення поліції в місті Львів намагається встановити місцезнаходження городянина Сухолового Валентина Андрійовича. Як стало відомо, правоохоронці підозрюють його у низці крадіжок у центральній частині міста Львів.

Якщо вам що-небудь відомо про знаходження чоловіка або ви бачили його раніше в місті, прохання звертатися до найближчого відділення поліції, на гарячу лінію "102" а також за телефоном: (098) 527-74-71.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Деякі користувачі мережі стали на бік зловмисника, звинувативши уряд у більш тяжких злочинах:

Коментарі під постом Ігоря Зінкевича в Facebook / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові вже кілька тижнів розшукують чоловіка, який безслідно зник ще наприкінці минулого місяця. Як зазначається, розшук зниклого безвісти веде Сихівське відділення поліції ГУНП у Львівській області.

Чоловік 1971 року народження, Наконечний Володимир Петрович, вийшов зі свого житла ще 20 липня, і досі не повернувся. Зв'язку з ним немає, де він може перебувати-ніхто не знає.

Прикмета: зріст 178 сантиметрів, середньої статури. Волосся темно-русяве з сивиною, з широкими залисинами. Ліва сторона обличчя - в помітних шрамах в районі чола і очі.

Як повідомляв портал Знай.иа, львів'янин спіймав на шахрайстві популярну заправку.

Також Знай.иа писав, що на Львівщині затримали викрадача людини.