Львівська Архітектура та історична спадщина прекрасні не тільки зовні, але і зсередини. Зазвичай, про таку красу не знаю туристи міста, в зв'язку з чим "24 канал"провів розслідування і показав читачам найяскравіші під'їзди Львова.

Читайте Знай в Google News!

Будинок на Богомольця

Деякі екскурсоводи показують туристам не тільки зовнішню оболонку міста, а й заводять в під'їзди, виконані в незвичайному стилі. Наприклад, під'їзд будинку на вулиці Богомольця, 6. Автором фасаду є Тадеуш Обмінський, а сама композиція є осьовою і симетричною.

Всередині можна знайти орнаментальний пояс іоніки, лінійний руст і рослинні елементи, які є типовими для сецесії.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Будинок на зеленій

По вулиці Зеленій, 20, розташована вельми цікава будівля, зведена в 1909 році фірмою Міахіла Уляма. За часів Польщі в ньому виготовляли гральні карти та літографій "Карпаліт". На даний момент на цій вулиці розташований підрозділ Личаківського ГУМВС та ремонт м'яких меблів.

Інші будинки та під'їзди

На наступних фото можна побачити під'їзди будинків, зведених у другій половині 19 – першої чверті 20 століття.

Богомольця, 8

Богомольця, 5

Чехова, 28

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові турецький телеканал проводить зйомки нового телепроекту.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові комунальники ігнорують дірку в землі, яка утворилася більше місяця тому біля житлового будинкуа.

Також Знай.иа писав, що у Львові вандали загадили територію синагоги.