Львівський медик отримав "Орден Святого Пантелеймона" в номінації "Кращий медичний працівник". Про цю урочисту подію розповів голова Української лікарської спільноти у Львові та Львівської регіональної ради "Ордена Святого Пантелеймона" Олег Дуда в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що в неділю, 9 серпня, в День святого великомученика і цілителя Пантелеймона в Києві пройшла урочиста церемонія нагородження серед медичних працівників України. Головним призером став фельдшер медицини невідкладних станів бригади екстреної допомоги підстанції №1 Львівського обласного центру медицини катастроф Андрій Голод. Спеціаліст отримав "Орден Святого Пантелеймона" в номінації "Кращий медичний працівник".

Крім нього, медичний "Оскар" отримали й інші лікарі Львівської області: Ірина Гнатів, Станіслав Рачкевич, Юрій Іванів, Сергій Федоренко, Роман Дмитришин та Христина Мамчур.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Хочу підкреслити, що кожен з номінантів має свою особливу історію і гідний нагороди. Те, що представники Львівщини практично у всіх номінаціях увійшли до четвірки найкращих — це високий показник професіоналізму та служіння людям. Це дійсно висока оцінка медичної спільноти нашої області", - написав Олег Дуда.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львівській області на жінку напала змія.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Україні вперше провели операцію з трансплантації підшлункової залози.

Також Знай.иа писав, що на Франківщині швидка залишила помирати чоловіка з хворим серцем:"він просто п'яний".