Нещодавно у Львові відкрили перший питний фонтанчик. Місцеві активісти відзначили, що ця подія була аж надто помпезною як для такої дрібниці. До того ж вони впевнені, що мер Андрій Садовий робить це спеціально, аби підняти свій рейтинг перед місцевими виборами.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написав Богдан Бордун.

Так, у Львові у вівторок, 4 серпня, у центрі міста відкрили “перший” питний фонтан. Місцевим жителям та активістам ця подія видалась аж надто помпезною.

"Уся ця подія була комічно-помпезною, адже перед виборами мер міста Андрій Садовий навіть з такої дрібниці робить величезну подію. Та й виникають питання до доцільності встановлення цього фонтана саме зараз ще й за немалий бюджет малого, здавалося б, проєкту. Садовий вже встиг відповісти на коментарі скептиків, але ці відповіді — порожні слова, які нічого не пояснюють", - пише львів'янин.

Андрій Садовий Фото: "Кореспондент"
Андрій Садовий Фото: "Кореспондент"


Богдан Бордун вважає недоцільним витрачати на питний фонтан понад пів мільйона гривень, доки працівники комунальних підприємств Львова обурюються, що досі не отримали зарплати.

"Вибори наближаються і це помітно з поведінки мера Львова. За бюджетні кошти він робитиме будь-які проєкт, що привернуть до нього увагу хоч на якийсь час. Проте за роки його роботи (понад десятиліття), він не зумів розв'язувати львівські проблеми, які зараз, перед місцевими виборами, хоче прикрити питним фонтаном на площі Ринок. Та я дуже сподіваюсь, що львів’янам вистачить аргументів для того, щоб змінити владу у своєму місті й витягнути його з проблем і кредитів, у які загнав Садовий", - підсумував він.

Зазначимо, що мер Львова Андрій Садовий планує відкрити ще 4 фонтанчики з артезіанською водою за кількасот метрів один від одного.

Вчора, 4 серпня, у центрі Львова відкрили “перший” питний фонтан. Уся ця подія була комічно-помпезною, адже перед...

Geplaatst door Богдан Бордун op Woensdag 5 augustus 2020

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронакриза відпустить Європу набагато раніше і швидше: вже зрозуміло.

Як повідомляв Знай.uа навчальний рік 2020: коли почнеться і що говорять у Кабміні.

Знай.uа писав, Зеленський пообіцяв роздобути засіб від пандемії для України.