У Львові на одній з вулиць міста сталася ДТП, від сильного удару машини вилетіли на узбіччя.

Про це повідомляє інформаційний портал “Варта-1”.

Так, стало відомо, що у Львові у понеділок, 3 серпня, сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Виговського, 17. Відомо, що зіткнулись автомобілі марки “КІА” та службове авто “Skoda” доставки їжі. На місце пригоди оперативно виїхали правоохоронці та бригада швидкої допомоги.

У Львові сталася аварія, фото Варта-1


За попередньою інформацією правоохоронців, аварія відбулась внаслідок того, що один з автомобілів не надав переваги в русі іншому. Під час зіткнення обидві автівки вилетіли з дороги на узбіччя. Обидві машини зазнали серйозних ушкоджень.

У Львові сталася аварія, фото Варта-1


Наразі, відомостей про потерпілих в аварії немає. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У Львові сталася аварія, фото Варта-1

У Львові сталася аварія, фото Варта-1

Нагадаємо, що 30 липня, на Закарпатті був затриманий полісменами місцевий прокурор Валерій Черничко за керуванням автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові накрили нахабного хабарника, який "боровся" з корупцією (оновлено)

Також «Знай.uа» писав, що П'яний дніпрянин намагався зробити патрульним приємно, але не на тих нарвався