У Львові працівник сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС в Закарпатській області попався на хабарі.

Про це повідомив інформаційний портал "zaxid.net".

Так, стало відомо, що у Львові борець з корупцією із Закарпаття вимагав від бізнесмена велику суму грошей. Співробітника сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС в Закарпатській області затримали при отриманні незаконної вигоди.

Фото ДБР

Як повідомили в Державному бюро розслідувань, чоловіка затримали безпосередньо у момент отримання грошей – двох тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"26 травня 2020 року посадову особу було затримано під час отримання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 1000 доларів", - йдеться в повідомленні.

Фото ДБР

За попередньою інформацією, чиновник вимагав гроші від підприємця, обіцяючи йому не створювати штучних перешкод у веденні бізнесу. Наразі затриманому готуються оголосити підозру.

Фото ДБР

Податківцю інкримінують звинувачення за статтею, яка загрожує позбавленням волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Оновлено: відділ пресслужби та адміністрування субсайту управління комунікацій ГУ ДПС у Львівській області зауважує, що співробітник не має жодного відношення до ГУ ДПС у Львівській області.

Нагадаємо, раніше стали відомі нові подробиці вбивства 12-річного хлопчика у Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Кривому Розі дівчина розстріляла місцевого прокурора.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі п'ятому п'яний водій намагався підсунути патрульним хабар.