ІВ Четверта студія звертається до Управління Служби безпеки України у Львівській області із проханням звернути уваги на заяву представника “Батьківщини” у Львівській області.

Іван Стецькович написав, що “народ повинен звикнути, що без Львова нема України”.

Так він прокоментував політичну агітацію однієї із політичних партій під дописом у спільноті “Львівська політика”.

“Хай народ звикне, що без Львова нема України, а вже на другий місяць повісять, що без Синютки нема Львова. Технологія.. Хоча і перше, і друге – х@рня”, – так виглядає коментар.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Очевидно, батьківщинівець вважає, що Україна може бути і без Львова. А такі думки уже ставлять під сумнів територіальну цілісність України як держави.

23 квітня 2014 року, виконувач обов’язків президента України Олександр Турчинов, підписав розпорядження про призначення Івана Стецьковича головою Яворівської РДА.

Нагадаємо, що на Львівщині у Мостиському районі у розкішному маєтку підірвали бізнесмена. Вибухнув автомобіль Mitsubishi Pajero, в результаті чого загинув 41-річний житель Львова.

Поліцейські ходили вулицями і розпитували місцевих про підозрілих людей.

Так селяни дізналися, що за кілька кілометрів від їхніх будинків пролунав потужний вибух. Хто там жив і чим займався селяни не цікавилися.

У машині підірвався чоловік просто на подвір'ї свого розкішного маєтку. Кілька років тому ділянку у лісі придбав 41-річний львівський бізнесмен.

Вранці Тарас сів у свій позашляховик, як пролунав фатальний вибух. Загиблий начебто мав потужний гральний бізнес і був знайомим відомого кримінального авторитета.

В момент трагедії в будинку була дружина і діти.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Львів'яни повстали проти "великого будівництва" Садового": "Валять ліс і продають"

Також портал «Знай.uа» писав, що Зеленський засадить Львів ірисами

Також портал «Знай.uа» писав, що

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw