Активістка Майдану і волонтер Ірина Бойко повернулася з полону терористів без фаланги пальця. Про це розповіла Маргарита Харенко на сторінці "Новини Львова" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 19 червня Ірина Бойко та три її товариша доставляли два автомобіля з гуманітарною допомогою для українських солдатів на Луганщині. Однак на блокпості в селі Довжанське їх зупинив загін так званих "донських козаків". Волонтерів відразу ж взяли в полон.

Жінка спробувала відвести небезпеку від товаришів і сказала, що вона є головою групи, яка доставляє гуманітарну допомогу і через це піддалася жорстоким тортурам.

"Це справжні нелюди. Дуже жорстоко катували. Били гумовими палицями з металевими стрижнями, молотками, свердлили кістки електричним дрилем. Вставляли ложки під повіки, намагаючись виймати очі. Тепер одне око у мене майже не бачить." - поділилася пережитим жахом Ірина Бойко.

Волонтерка зізналася, що встигла заховати прапор України, який везла для бійців на передовій. Адже терористи приходили в лють після кожного слова сказаного українською мовою і не відомо, як би вони вчинили, якби знайшли українську символіку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Через деякий час Ірині дали телефон, щоб вона зателефонувала доньці. Терористи вимагали, щоб волонтерка домовилася про відведення військ з Довжанського.

В полоні Ірина Бойко пробула 99 днів. За цей час вона втратила фалангу пальця і пережила жахливі тортури, яким її піддавали терористи.

Повідомлення Маргарити Харенко: Facebook Новини Львова

Нагадаємо, що в Запоріжжі бидло-маршрутник нахабно видворив ветерана АТО.

Як повідомляв портал "Знай.uа" ветеран АТО "замаринував" сепаров в сметані.

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі поховали побитого до смерті бійця "Азова".