Стало відомо про те, що у Львівській області відбувся заклик, якого давно не було вже. Вони відправили в армію близько 730 молодих хлопців.

Таким чином, повідомляється, що з-за епідемії коронавіруса в світі і в Україні зокрема, весняний призов закінчився лише зараз.

Заклик в армію 2020, фото: скріншот з відео

Військовий комісар Львівської області полковник Олександр Тищенко розповів про те, що призов пройшов досить легко. Вся ця інформація прозвучала під час брифінгу у вівторок, 28 липня.

І ось, відомо, що з Львівської області служити вирушило 730 молодих хлопців. Була ймовірність, що заклик буде дуже складним, з-за епідемії коронавіруса, однак, Олександр Тищенко розповів, що так легко не було вже давно.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Область впоралася із закликом на тиждень раніше, ніж планувалося, і ще 165 чоловіків відтермінували свій заклик у зв'язку з навчанням.

При цьому, запам'ятався цей заклик ще тим, що багато хлопців від 18 до 20 років самі захотіли пройти службу.

Хлопці, які пішли на службу, будуть робити це на території Львівської області, Київської, Одеської, а також Полтавській. При цьому, наголошується, що на Донбас хлопців точно ніхто відправляти не буде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Федина закликає українців на протести, поки Порошенко полетів на море

Як повідомляв портал Знай.ua на Донбасі бойовики перед припиненням вогню почали жорсткий наступ – стріляють у все, що мають.

Також Знай.ua писав українські патріоти жорстко пройшлися по новому перемир'я Зеленського.