У Львові місцеві жителі скаржаться на працівників швидкої допомоги, які поводять не належним чином під час виклику.

Про це у соціальній мережі фейсбук написала львів'янка Oksana Korchmar.

Так, львів'янка розповіла, що в будинку з нею живе старенька бабуся. Вона часто звертається до них за допомогою, бо погано бачить та має вікові захворювання. Одного разу вона звернулася до неї, щоб дівчинка сказала яка, у старенької температура, бо бабця не може розгледіти цифри на градуснику. Зазначимо, що температура була 38.

лікарня, скріншот з відео
лікарня, скріншот з відео


"З ночі, пані стукає у двері, плаче, ще віднімають ноги, крутиться голова, дуже слабка, просить викликати швидку. Бо диспетчер вимагає сказати яка температура, а вона навіть не бачить. Отже, моя мама викликала швидку та описала ситуацію", - пише львів'янка.

Швидка допомога їхала близько пів години, після огляду медичні працівники почали грюкати у двері львів'янки, що допомогла старенькій.

"Лікарка швидкої допомоги зі злості кричить, як ми посміли викликати швидку, хамить, відмовляється назвати своє прізвище та номер бригади, гримає з криками нашими дверима, відверто поводить себе хамськи. Тепер окей залишати помирати без ковід?", - підсумувала львів'янка.

Скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Знай повідомляв, що маленький українець поборов рідкісне захворювання головного мозку, яке поставило під загрозу його життяю Блоагодаря волонтерської допомоги і засобів українців дитина зміг перемогти.

Знай писав, що молода львів'янка потребує допомоги і підтримки. Радість материнства затьмарив рак. Жінку нещодавно прооперували в Німеччині і видалили пухлину з головного мозку, але тепер їй потрібно дороге лікування. родина просить допомогти зібрати кошти.

Нагадаємо, Знай передавав, що маленький львів'янин вже три роки зі своїх 6 років провів у лікарнях. Він бореться за своє життя з раком і зараз, як ніколи йому необхідна підтримка українців.