Сім'я із Львівщини потребує термінової фінансової допомоги, аби вилікувати маму, яку скосив рак.

Про це у спільності Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написав львів'янин Ігор Запотічний.

Молодій матусі Таї Гаталі з Новояворівська лікарі поставили страшний діагноз - неходжиківська лімфома. Сім'я жінки попри скрутне фінансове становище одразу ж взялася за лікування найдорожчої людини.

Скріншот


Жінку прооперували у Німеччині, їй видалили пухлину з мозку. На щастя, операція пройшла успішно, але зараз жінка має пройти кілька курсів хіміотерапії. Через дороге лікування сім'я витратила всі свої заощадження та пожертви, і не має коштів продовжувати лікування далі.

" З усією відповідальністю можу сказати, що якби її чоловік міг заробити ці кошти самостійно він не просив би допомоги, але на жаль ця сума для сім'ї не підйомна. Тому щиро прошу вас про допомогу. Як то кажуть "зі світу по ниточці і бідному сорочка". Хай Господь верне вам сторицею. Бережи Вас Боже", - пише львів'янин.

Скріншот


Жінці потрібно пройти 6 курсів хіміотерапії, вартість одної 12500 євро. Не будьте байдужими.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот

Допоможіть мамі двох дітей - жити!!!!!

«Життя прекрасне, коли ти щасливий, але набагато краще, коли інші щасливі завдяки тобі» ........ Допоможіть мамі двох дітей, Таїсії Гаталі-жити !!!!! 5168 7574 0585 1520 картка чоловіка Андрія Гатали Знаю, РАЗОМ ЗМОЖЕМО!!!

Geplaatst door Володимир Пекар op Donderdag 16 juli 2020

Geplaatst door Андрій Гатала op Zondag 26 juli 2020

Нагадаємо, що маленька принцеса народилася незрячою, дитині потрібні "нові" очі. Медики дають позитивні прогнози. За їх словами, якщо вчасно втрутитися, дівчинка отримає шанс на повноцінне життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа" хлопчик-сирота з Дніпра бореться з раком, любляча мама ніколи не обійме.

Також, "Знай.uа" писав, що в Запоріжжі дитина "скупався" у відрі окропу, півтільця обпалено. Батьки не можуть дозволити собі оплатити лікування, купувати щодня потрібні медикаменти, тому вирішили звернутися за допомогою.