Маленький львів'янин зі страшним діагнозом потребує термінової допомоги, аби отримати шанс на нормальне життя.

Про це у спільноті Варта-1 соціальній мережі фейсбук написав львів'янин Юрій Федечко.

Маленькому Денискові всього шість років, але половину з них він провів у лікарні. Все через це, що кілька років тому у маленького львів'янина виявили гостру лімфобластну лейкемію. Хлопчик двічі перемагав хворобу та двічі вона поверталася.

Скріншот


Тепер позбутися тяжкого недугу допоможе лише трансплантація. У середу він разом з батьками під гарантію оплати пізніше летить у Рим, в клініку Бамбіно Джезу на термінову госпіталізацію та лікування. На це сім'ї хлопчика терміново потрібні кошти.

Не будьте байдужими, допоможіть врятувати хлопчика. Мінімальна сума може стати прекрасною допомогою на шляху до спасіння Дениска.

Скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто нагадати, що на Прикарпатті маленький Діма лікується від раку, а його батьки просять українців допомогти зібрати кошти на наступні етапи лікування та врятувати дитину. Біда прийшла несподівано.

Крім того, Знай повідомляв, що в Чернівцях молода жінка вже 7 років бореться з раком головного мозку. Медики 2 роки тому видалили чергову пухлину і провели необхідне лікування. Зараз жінці знову поставили невтішний діагноз. Нова пухлина виросла на тому ж місці і продовжує зростати.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині живе дитина, у якого виявили рідкісне захворювання кісток і м'язів. Йому необхідна підтримка всіх небайдужих.