В окупованому Криму знайшли мертвим трирічного сина політв’язня, який напередодні зник безвісти.

Про це повідомляє МНС РФ і кримська журналістка Ліля Буджурова в Facebook.

Так, стало відомо, що в окупованому Російською Федерацією Криму у селищі Строганівка Сімферопольського району виявили тіло трирічного Муси Сулейманова – сина політв’язня Руслана Сулейманова.

У селищі Сімферопольського району виявили тіло трирічного Муси Сулейманова


“У будинку, де пропав хлопчик, щось відбувається. Туди приїхала машина, щоб викачати зливну яму. Почулися якісь крики, і відразу всіх попросили відійти. Місце обнесли сигнальною стрічкою”, – написала Буджурова в соцмережі, а через 10 хвилин уточнила, що хлопчика знайшли мертвим.

Скріншот


В МНС РФ заявили, що пошукові роботи в селі Строганівка Сімферопольського району завершені. На жаль, виявлено тіло дитини 2017 року народження без ознак життя. Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події.

За інформацією російських ЗМІ, ознак насильницької смерті на тілі хлопчика не виявлено. Варто нагадати, що хлопчик в день зникнення грався у пісочниці біля будинку. В останній раз його бачили в п’ятницю, 24 липня, близько 18:00.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У дома, где пропал мальчик, что-то происходит. Туда приехала машина, чтобы выкачать сливную яму. Послышались какие-то...

Geplaatst door Лиля Буджурова op Zondag 26 juli 2020

Нагадаємо, що в Кривому Розі розшукують двох дивних чоловіків, які пограбували магазин шуб.

Як повідомляв портал Знай.uа під Дніпром розшукують 66-річного чоловіка, який зник кілька днів тому. Він є жителем села Дерезоватое Синельниківського району Дніпропетровської області.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю. Мати дівчинки вже близько тижня вживає алкогольні напої і зовсім не піклується про дитину.