На Сокальщині затримали чоловіка, який закрив у банці живе кошеня та виклав відео в Instagram.

Про це повідомляє інформаційний портал ZAXID.NET.

Так, у неділю, 26 липня, мешканець одного з сіл Сокальського району, Юрій С. закрив півторамісячне кошеня у трилітрову банку. Весь цей процес чоловік зняв на відео та виклав у соціальну мережу Instagram.

Скріншот із відео


Ці знущання помітила прессекретарка патрульної поліції Катерина Рибій, вона опублікувала допис на своїй сторінці у Facebook. Вже за три години правоохоронцям вдалося розшукати та затримати чоловіка. Ним виявився мешканець одного із сіл району, йому 20 років.

Зазначимо, що власник кота вже стер відео на якому тварина сидить у трилітровій банці. Натомість він записав нове відео, в якому показує живу і цілу тварину. Власника тварини Юрія С. разом з кошеням забрали у відділок для дачі показів.

Власник кота вже стер відео на якому тварина сидить у банці


«Будемо зараз допитувати. Але він нам показав банку, у яку запхав кота, там є зроблені отвори, щоб тварина дихала. З твариною зараз все добре», – розповів Іван Шеремета начальник сектору кримінальної поліції Сокальщини.

По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження на Юрія С. через жорстоке поводження з твариною. Максимальне покарання це такий злочин до трьох років обмеження волі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом садист з пушкою розстріляв беззахисних малюків - "Стояв дикий стогін".

Як повідомляв портал Знай.uа, харків'ян злякали жорстким креативом напередодні Хеллоуїна.

Також портал Знай.ua писав, запорожців просять не роздавати тварин перед Хеллоуїном.