У Львівській області на кордоні з Польщею затримали двох іноземців, які намагалися пробратися через кордон непоміченими. Про подробиці події розповідає прес-служба Держприкордонслужби України.

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 25 липня неподалік від польсько-українського кордону. На гарячу лінію Держприкордонслужби звернувся житель Львівської області повідомивши, що бачив недалеко від кордону двох підозрілих іноземців, які мали намір потрапити на територію Європейського Союзу.

У Львівській області затримали двох нелегалів / фото: Держприкордонслужба

Загін прикордонників разом зі службовою собакою відразу вирушили на вказане місце. Їм вдалося затримати двох підозрілих чоловіків. Ними виявилися громадяни Індії, які прибули в Україну нелегально і самостійно намагалися пробратися на територію Європейського Союзу.

Паспортів у чоловіків не виявилося, була лише довідка про тимчасове перебування на території України. Однак, термін її дії практично закінчився. Прикордонники забрали двох нелегалів і направили в прикордонний підрозділ відомства для проведення перевірочних заходів та прийняття щодо порушників кордону правового рішення.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що на кордоні з Польщею затримали чоловіка, який надів форму прикордонників, яку подарувала йому його дівчина.

Як повідомляв портал Знай.иа, вночі рятувальники шукали на горі Говерла туристів зі Львова.

Також Знай.иа писав, що українських студентів облапошили на 2 мільйони гривень.