Вже минуло понад півтора року з дня трагічної ДТП, у якій загинула 16-річна Іванна Кліщ.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 25 листопада 2018 року близько 18.30 на вулиці Тичини у селі Зимна Вода Пустомитівського району.

Водій автомобіля Toyota Camry, 37-річний місцевий мешканець, дзеркалом заднього виду зачепив свою односельчанку, котра переходила проїзну частину.

Після цього на дівчину скоїв наїзд водій автомобіля Renault Kangoo, який рухався позаду Toyota. Протягнув дитину під машиною майже 50 м., потім переїхав її задніми колесами, коли вона відірвалася від днища і втік з місця події.

Внаслідок наїзду дівчина отримала тілесні ушкодження, вона була госпіталізована. Однак, незважаючи на зусилля медиків, вона померла у лікарні від отриманих травм.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Мати покійної Іванки розповіла, що винуватці аварії, 78-річний та 37-річний місцеві жителі так і не покарані.

Вона звернулась по допомогу в ДБР. Але там через певний час справу закрили, відповівши, що не знайшли складу злочину.

“Я проста медсестра, грошей на дорогих адвокатів не маю, а винна сторона – люди не бідні. От і знущаються наді мною, як можуть. Гроші платять всім і вся, лиш би справу закрили. Мало того, що вбили мою доньку, то ще й тепер звинувачують у спробі наживи. Мені не потрібні ні гроші, ні нічого іншого від них, хочу лише справедливості. Як так, в молодої дівчини забрати життя і дальше продовжувати жити наче нічого не сталося, навіть керувати тим самим автомобілем, що вбив мою дитину”, – розповідає Наталя Кліщ.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Львові некерована вантажівка перетворила вулицю на город

Також портал «Знай.uа» писав, що П'яна ДТП приголомшила Львів, уламки автівок і стогін покалічених - везуть до лікарні пачками

Також портал «Знай.uа» писав, що У Запоріжжі п'яний атошник увірвався в магазин з гранатою і погрожував влаштувати "Донбас"

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw