У Львові вночі на перехресті Любінська-Виговського сталася дика ДТП, зіткнулися два автомобілі. Удар був настільки потужний, що від одного з транспортних засобів лишилася тільки половина.

Про це повідомили очевидці у спільноті «Варта 1».

Так, стало відомо, що у середу, 22 липня у Львові сталася ДТП. Відомо, що зіткнулись автомобілі «Фольксваген Пасат», яким керував 66-річний львів’янин та «Форд Фокус» під керуванням 29-річного водія, також жителя Львова. На місце пригоди оперативно прибув наряд поліції та бригада швидкої допомоги.

Фото зі сторінки Liubomyr Nechay


Прибулі на місце НП медики встановили, що внаслідок зіткнення водії транспортних засобів та 36-річний пасажир «Форда» отримали тілесні ушкодження, після чого вони були доставлені у лікарню. Як повідомили очевидці події, один із водіїв був п’яний, проте після того як його привезли у лікарню, категорично відмовився здавати аналіз крові.

Фото «Варта 1»


"За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фото «Варта 1»


Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться досудове слідство.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпропетровській області через зсув ґрунту на піщаному кар'єрі загинуло двоє людей.

Також Знай.uа писав, що в Одесі на одному з пляжів загинув 12-річний хлопчик, який намагався втекти від охоронця.