У Львові пасажири часто стикаються з проблемами з проїздом в маршрутках, транспортних засобів не вистачає, через що поїздки в години пік стають нестерпними.

Це стало причиною, що у Львові була зареєстрована відповідна петиція. Львів'яни вимагають збільшити кількість маршруток у місті.

"Особливо актуально додати в часи пік з ранку з 7:00 до 10:00, увечері з 17:00 до 19:00 та ввечері після 20:00. Щоденне добирання до роботи та з роботи перетворюється на пекло. Якщо автобус не приїжджає або не зупиняється (а якщо ж зупиняється то відчуваєш себе "шпротою у консервній банці"), то приходиться їхати на таксі, але люди не мають на це коштів. В цілому це про жахливі добирання. На таке величезне місто просто така маленька кількість транспорту", – йдеться у тексті петиції, що зареєструвала Христиною Мазурик.

Нагадаємо, що на сайті Київської міської ради зареєстрована петиція з ініціативою зняти обмеження на кількість пасажирів у наземному муніципальному транспорті.

"У зв'язку з пандемією коронавіруса у Києві ввели обмеження на кількість пасажирів, яких дозволено перевозити в громадському транспорті. Це щодня сприяє появі великих черг на зупинках, а люди, яким щодня потрібно їздити на роботу, не мають можливості нормально пересуватися по місту. При цьому в метро немає абсолютно ніяких обмежень, і в маршрутних таксі люди навіть без масок їздять. Вважаю таке обмеження є недоцільним, оскільки воно жодним чином не може вплинути на поширення коронавіруса, так як люди годинами стоять у черзі не дотримуючись соціальної дистанції, а також щодня продовжують їздити в переповнених вагонах метро або маршрутках", - наголошується в петиції.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Для того, щоб петиція була розглянута Київрадою, вона повинна за 90 днів набрати 10 000 голосів.