Луцькому терористові, який взяв у заручники пасажирський автобус, буде оголошено про підозру і обрана міра запобіжного заходу. Відповідну інформацію надала прес-служба Національної поліції Волинської області Facebook.

Відомо, що у вівторок, 21 липня, Максим Кривоша захопив в заручники пасажирів рейсового автобуса. З відповідною інформацією він самостійно звернувся до поліції з гарячої лінії "102". Він погрожував підірвати захоплений автобус, а також ще кілька бомб, закладених в людних місцях. Свої вимоги він висунув у соціальних мережах через телефони заручників і свої соціальні мережі.

Терориста вдалося затримати близько 22:00 – він здався сам. Як з'ясувалося, при ньому знаходилося вогнепальна зброя і вибухові пристрої. З 13 заручників ніхто не отримав поранення.

Луцькому терористові оберуть запобіжний захід / фото: Країна

Правоохоронці затримали Максима Кривоша і направили в Луцький слідчий ізолятор. У середу, 22 липня, йому оголосять про підозру відповідно до ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця), ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У четвер, 23 липня, зловмисникові буде обирати запобіжний захід Луцький суд. До тих пір він буде перебувати під вартою.

За фактом учорашніх подій у Луцьку поліція та Служба безпеки України відкрили кримінальні провадження Відомості внесено...

Geplaatst door Поліція Волинської області op Woensdag 22 juli 2020

Нагадаємо, що заручники розповіли, як луцький терорист до них ставився.

Як повідомляв портал Знай.иа у Міністерстві внутрішніх справ України розповіли, навіщо влаштували шоу зі штурмом, незважаючи на те, що терорист здався сам.

Також Знай.иа писав, що чоловік, який взяв в заручники автобус з пасажирами в центрі Луцька, викинув з транспорту гранату.