На Львівщині, за червень, відремонтували майже 17 кілометрів доріг. Про це розповів губернатор Львівської області максим Козицький, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Козицький зазначив, що за червень, ремонтні роботи були проведені на 59 ділянках доріг загального користування місцевого значення та комунальної власності. А на 26 з них ремонтні роботи були завершені. В цілому було відремонтовано близько 17 кілометрів доріг.

"Касові видатки за цей період склали 52,8 млн грн з державного дорожнього фонду та 12,6 млн грн – з обласного бюджету", - розповів Максим Козицький.

Він додав, що за цей період була проведена велика робота на автомобільній дорозі Шопки - Станімір — Ганачівка.

Ця дорога з'єднує 4 населені пункти і перетинає шлях державного значення Куровичі-Рогатин. Її проклали в 1962 році. І з того часу капітального ремонту на цій ділянці не було.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На відрізку дороги від села Лагодів до кінця Станимира вже встановлено нове асфальтобетонне покриття довжиною близько 4 км.

Також у червні провели ремонтні роботи на автомобільній дорозі Східниця - Верхнє Синьовидне.

На ділянці довжиною майже в 5 кілометрів, від Східниці в напрямку Верхнього Синьовидного, був прокладений вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття. Також були проведені роботи з влаштування верхніх підпірних стінок.

На мосту через річку Стрий, на ділянці дороги близько 13 кілометрів, були виконані підготовчі роботи для влаштування залізобетонних балкових прогонових конструкцій. Планується встановити 33 балки. В даний момент вони знаходяться в процесі виготовлення.

До кінця цього року планується побудувати міст, а всю дорогу відремонтувати.

Максим Козицький, фото: прес-центр Львівської ОДА

Нагадаємо, що Кернес вижене бізнесменів з Барабашово

Як повідомляв портал "Знай.uа" Хмельницький "поплив" після зливи, дороги і ринки затоплені, ягоди плавають в калюжах.

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром електричка розвалилася на ходу, вагони розсипалися, як картковий будиночок.