У Львові на одній з вулиць міста місцеві жителі помітили пожежу, через це викликали рятувальників.

Про це у спільноті Варта-1 написав Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що у понеділок 20 липня близько о 06:20 до пожежної служи надійшов виклик, що на вулиці Городоцька 60 сталася пожежа. На місце пригоди оперативно прибули всі спецслужби.

Прибулі на місце пригоди рятувальники ДСНС оперативно приступили до ліквідації пожежі. Згодом коли вогонь погасили, рятувальники хотіли перевірити, чи все вже в нормі, але їм це не вдалося.

Скріншот


Свідки пожежі розповіли, що в одній з квартир зарилася психічнохвора людина та не впускає пожежників чи поліцію, щоб перевірити чи немає загорянь більше, чи нічого не тліє. При цьому при будь-якій спробі вмовити впустити спецслужби чоловік нецензурно висловлюється.

"Зі слів свідків - психічнохвора людина, інвалід закрився у квартирі, і не впускає пожежників чи поліцію, щоб перевірити чи немає загорянь більше, чи нічого не тліє. Матюкає всіх і доступу до квартири нема", зазначив Ігор Зінкевич.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

До слова, у Львові виникли справжні сусідські війни, які вже встигли привести до нещасних випадків.

Львів'янка розповіла, що нещодавно в її будинку по вулиці Богдана Хмельницького 150 сталася пожежа. На щастя це був вихідний та маже всі мешканці були вдома, та змогли втримати вогнище до приїзду рятувальників.

Зазначається, що ця пожежа сталася через гори непотребу, який роками стягує одна з сусідок та складає на горищі чи у підвалі.

Фото: Олена Олійник


Зараз мешканці будинку дуже бояться, що вона може підпалити горище чи ще щось. До того ж, за словами жінки, непотріб який сусідка стягує зі смітників нестерпно смердить на весь будинок.

Нагадаємо, що в розпал пандемії мер Львова Андрій Садовий зганяє комунальників на протест.

Як повідомляв портал Знай.uа бездіяльність Садового криза з вивезенням сміття у Львові може повторитися.

Також Знай.uа писав, що у Львів і область може повернуться жорсткий карантин.