У Львові виникли справжні сусідські війни, які вже встигли привести до нещасних випадків.

Про це у спільноті Варта-1 у фейсбук написала львів'янка Олена Олійник.

Так, львів'янка розповіла, що нещодавно в її будинку по вулиці Богдана Хмельницького 150 сталася пожежа. На щастя це був вихідний та маже всі мешканці були вдома, та змогли втримати вогнище до приїзду рятувальників.

Зазначається, що ця пожежа сталася через гори непотребу, який роками стягує одна з сусідок та складає на горищі чи у підвалі.

Фото: Олена Олійник


"Річ у тому, що у нас живе сусідка, яка роками зносить різний непотріб і складає його на горищі, у підвалі, на подвір'ї, в коридорі, на балконі. ЖЕК прекрасно знає нашу ситуацію, але ніяк не реагує.Ця особа неодноразово погрожувала, що все підпалить і їй за це нічого не буде, бо має 82 роки.Видно, так і зробила! Якби загорілося горище, ми би всі залишились на вулиці", - розповідає львів'янка.

Зараз мешканці будинку дуже бояться, що вона може підпалити горище чи ще щось. До того ж, за словами жінки, непотріб який сусідка стягує зі смітників нестерпно смердить на весь будинок.

Фото: Олена Олійник


"Вони загрожують життю і здоров'ю мешканцям двох будинків.Це шмаття, яке носиться зі смітників, нестерпно смердить, антисанітарія страшна!!!! Пожежа сталася у понеділок, ніхто з ЖЕКу не прийшов і не прибрав, до тепер все лежить на подвір'ї", - бідкається жінка.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скріншот

Нагадаємо, що в розпал пандемії мер Львова Андрій Садовий зганяє комунальників на протест.

Як повідомляв портал Знай.uа бездіяльність Садового криза з вивезенням сміття у Львові може повторитися.

Також Знай.uа писав, що у Львів і область може повернуться жорсткий карантин.