У Львові взяли під варту чоловіка, який повідомив про неправдиве замінування одного з ринків. Відповідну інформацію надала прес-служба ГУНП у Львівській області.

Повідомляється, що в четвер, 16 липня, близько 5:30 на гарячу лінію "102" надійшов виклик про те, що львівський ринок "Шувар", розташований на вулиці Хуторівка, заміновано. Завдяки злагодженим діям і оперативній роботі керівництва ринку і правоохоронців, протягом 10 хвилин більше 500 людей були евакуйовані з терміналів.

Під повідомили про мінування ринку / фото: Варта 1

"На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група Сихівського відділу поліції, а також працівники інших служб та підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці обстежили територію і приміщення ринку, були евакуйовані близько п'ятисот осіб - працівників і відвідувачів. Вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було ", - відзвітували в поліції.

незабаром правоохоронним органам вдалося особистість людини, який повідомив про хибне мінування. Ним виявився 34-річний житель Львова.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У Львові затримали псевдомінера / фото: Варта 1

За фактом слідчі Сихівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Суд обрав йому запобіжний захід - утримання під вартою.

Нагадаємо, що в аеропорту Львова встановили термінали ПЛР-тестування на COVID-19.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові головний залізничний вокзал отримав нову підсвітку.

Також Знай.иа писав, що у львівській мерії відповіли на питання, як і чим місцеві жителі можуть потрапити вчасно на роботу.