На Львівщині жінку вкусила змія. Про це розповіли в Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Повідомляється, що 16 липня, о 13:10, у селі Либохори Сколівського району жінка зазнала нападу змії.

Змія вкусила місцеву жительку в праву стопу.

На місце події відразу ж викликали медиків, які госпіталізували постраждалу в Соколовську ЦРЛ. Стан жінки оцінюється як середньої тяжкості.

Обставини інциденту поки не відомі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"16 липня о 13:10 в с. Либохори Сколівського району, місцеву жительку змія вкусила в праву стопу. Потерпілу у стані середньої тяжкості госпіталізована в Сколівську ЦРЛ. Обставини події встановлюються." - написали у департаменті.

Варто відзначити, що в цьому році змії дедалі частіше почали з'являтися поблизу населених пунктів. Так, у ДСНС Львівської області раніше повідомили про ще один напад змії на місцеву жительку.

Інцидент стався 13 липня з мешканкою міста Винники 1958 року народження. Після укусу змії її доставили в лікарню.

У зв'язку з цим рятувальники звернулися до всіх українців з проханням бути обережнішими вирушаючи в ліс або на природу.

При зустрічі зі змією фахівці рекомендують уникати різких рухів і спокійно відійти.

У ДСНС зазначили, що у змій дуже поганий зір і слух, проте вони дуже добре відчувають коливання землі в радіусі 10-15 метрів.

Нагадаємо, що на Львівщині на спортивній базі в гірському районі чоловіка вкусила змія. Як виявилося постраждав 21-річний житель Івано-Франківської області. Його доставили в реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні поступив з діагнозом – укус змії правої ноги.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Закарпатті місцеві жителі вбивають змій та інших схожих земноводних. Дуже часто страждають ящірки веретениці, яких плутають зі зміями через відсутність ніг.

Також, "Знай.uа" писав, що отруйні змії почали заповнювати великі українські міста, рятувальники скаржаться, що це вже схоже на справжнє нашестя. Один з останніх випадків запримітили в Дніпрі, у понеділок, 6 липня.