Стало відомо про те, що у Львові на спортивному майданчику пес покусав дитину. Перші подробиці події.

Таким чином, повідомляється, що у Винниках собака знову покусав дитину. Сталося це у вівторок, 14 липня на вулиці Стрилецкой. Собака просто накинулася на чотирирічного хлопчика, і почала його кусати.

Сталося це після обіду, на дитячому майданчику, де завжди величезна кількість дітей. У повідомленні йдеться про те, що господарі собак не завжди дотримуються правил утримання домашніх тварин, і тому, трапляються такі прикрі події.

У Львові собака покусав чотирирічної дитини на дитячої майданчику, фото: скріншот з відео

Собаки нападають не тільки на дітей, але і на дорослих людей. І це відбувається постійно. В цей раз, місцеві сподіваються, що співробітникам правоохоронних органів вдасться встановити власника собаки, яка вела себе агресивно, і завдала маленькому, чотирирічній дитині травму. В якому стані зараз дитина - поки що невідомо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Собакам дуже сподобалася дитяча площадка, на якій повно дітей, і вони там часто ходять. При цьому, ведуть себе вони агресивно, і лякаються діти разом з маленькими дітьми. Іноді собаки мігрують в інші частини району.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Кривому Розі місцева жителька звернулася до городян за допомогою – нещодавно її покусала зграя бездомних собак. Детальніше про це розповіли в Facebook-спільноті "Це Кривий Ріг, дитинко. ЭКРД".

Повідомляється, що в районі 24-ї гімназії біля магазину "1000 дрібниць на жінку напала стоячи диких собак. До посту дівчина також прикріпила кілька страшних кадрів, на який можна побачити закривавлену ногу і рвану рану від укусу.

Нагадаємо, що в Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку.

Як повідомляв портал Знай.іа, у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкуру живцем.

Також Знай.іа писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.