У Трускавці рятувальники допомогли вибратися зі смертельної пастки сімейству диких качок. Детальніше про це розповідає прес-служба Головного управління ДСНС у Львівській області.

Повідомляється, що у вівторок, 14 липня, на гарячу лінію Служби порятунку "101" звернулися небайдужі громадяни, повідомивши про те, що в шлюз дамби озера потрапило сімейство диких качок. Це сталося в курортному парку по проспекту Горосевича в місті Трускавець Львівської області.

В Трускавці рятувальники допомогли диким качкам вибратися з пастки / фото: ДСНС у Львівській області

В Трускавці рятувальники допомогли диким качкам вибратися з пастки / фото: ДСНС у Львівській області

За вказаною адресою направили співробітників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Трускавець.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як виявилося, птиці провалилися в шлюз дамби озера, впавши на глибину трьох метрів. Вибратися самостійно вона не змогли. Рятувальники, з використанням штурмової драбини та інших підручних засобів, змогли витягнути сімейство диких качок на свободу. Звільнених птахів співробітники ДСНС відразу відпустили на волю. На щастя, в результаті події тварини ніяких травм не отримали.

В Трускавці рятувальники допомогли диким качкам вибратися з пастки / фото: ДСНС у Львівській області

Нагадаємо, що на Львівщині жінку вкусила змія, постраждала перебуває в лікарні під наглядом медиків. Відомо, постраждала мешканка міста Винники, який розташований недалеко від Львова 1958 року народження.

Як повідомляв портал Знай.иа на Західну Україну знову обрушилася дощова стихія, яка наробила чимало біди в регіонах. Найбільше в результаті цього постраждали Волинь, Рівненська та Львівська області.

Також Знай.иа писав, що в одному з підвальних приміщень, посеред центру Львова ховається специфічна локація, яку місцеві називають «хостел-в'язниця». «Lviv Loft Prison» оформлений, як можна вже здогадатися, в тюремному стилі.