На Львівщині у селі Новосілки, де працівники сільської ради через спалах знаходяться на самоізоляції, зафіксовано випадок захворювання на коронавірусну інфекцію у 13-річної дитини.

Про це інформує керівник Штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Гринишин, пише "Буський медіа-портал".

"Зареєстрований підтверджений випадок на COVID-19 у дитини 2006 р.н., що проживає у селі Новосілки, де нещодавно через спалах було призупинено роботу сільської ради. З позитивного відзначу, що мешканка села Безброди одужала. Загалом від початку запровадження карантину в Україні у Буському районі станом на 13 липня зафіксовано 60 випадків захворювання, з них – 22 осіб залишаються хворими. На лікуванні в медичних закладах перебувають 8 осіб», –розповів Богдан Гринишин.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Як повідомлялося, на Львівщині через спалах коронавірусу призупинили роботу сільради. Усі працівники сільської ради відправлені на самоізоляцію. Співробітниця тамтешньої сільської ради захворіла на коронавірусну інфекцію, а разом з нею – і члени її родини.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, на ранок 14 липня у Львівській області зафіксовано 7254 випадків COVID-19. Упродовж минулої доби додалося 147 нових хворих, двоє людей померло

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі жінка знайшла та привласнила гаманець із грошима на лікування дитини: "Вирішила, що посміхнулася удача"

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Рівненщині немовля підчепило китайський вірус - молода матуся сходить з розуму

Також «Знай.uа» писав, що П'ятирічну українку поховали в пакеті, батьки звинувачують медиків - "Не було китайського вірусу"