На Львівщині поліцейські висунули підозру медикам у халатності, що призвела до смерті породіллі. Про це розповіли на сторінці поліції Львівської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у вересні 2018 року, в Центральну міську лікарню Борислава, для проведення пологів, надійшла 32-річна місцева мешканка.

Пологи тривали кілька днів і за цей час стан жінки значно погіршився. Через кілька днів після народження дитини, жінка померла.

За словами поліцейських, до смерті жінки могло призвести неналежне виконання своїх обов'язків персоналом лікарні.

"Як встановили правоохоронці, внаслідок неналежного виконання лікарем-анестезіологом, двома акушерами-гінекологами і хірургом своїх обов'язків, померла породілля, а здоров'ю її новонародженої дитини було завдано непоправної шкоди." - сказано в повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

В результаті, працівникам Центральної міської лікарні Борислава — лікарю-анестезіологу, двом акушерам гінекологам та хірургу поліцейські повідомили про підозру у вчиненні правопорушень за ч. 1 ст. 140 (Невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов'язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого) КК України і ч. 2 ст. 140 (Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником, якщо воно спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому) КК України.

За вище вказаними статтями передбачена максимальна міра покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років та позбавлення права працювати на певних посадах і займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

В даний момент триває досудове розслідування.

Повідомлення поліції Львівської області: Facebook

Нагадаємо, раніше дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП