На Львівщині дільнична офіцерка поліції Бродівського відділення поліції допомогла абітурієнтці взяти участь у ЗНО.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що 30 червня, під час проведення ЗНО у місті Броди, одна з абітурієнток забула вдома паспорт. Через те що дівчинка мешкала у селі вона не могла швидко дістатися додому й забрати паспорт. Школярка намагалась зв’язатись телефоном із родичами та сусідами, проте спроби виявились марними.

На Львівщині поліцянтка допомогла абітурієнтці скласти ЗНО


Дівчині допомогла дільнична офіцерка поліції Бродівського відділення поліції Наталія Шелест, яка несла службу поблизу школи. Поліціянтка оперативно організувала доставку паспорта із села, завдяки чому учениця змогла вчасно скласти ЗНО.

«Просимо вас відзначити Наталію Шелест за проявлені рішучість, оперативність і доброту», — йдеться в листі-подяці, надісланому дирекцією школи на ім’я начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковника поліції Василя Віконського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, раніше Харківський коп нажився на материнських почуттях — виманив мільйон і вимагав ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Копи зловили "синього" попа з кагором за кермом - напричащався до чортиків

Також «Знай.uа» писав, що Начхав на карантин – українці здали копа без маски в супермаркеті та змусили його сплатити штраф