На Львівщині розводять екзотичних великих кішок – рисей, оцелотів, сервалів.

Про це повідомляє інформаційний портал «Дрогобиччина – новини краю».

Так, стало відомо, що на Львівщині у місті Борислав встановили у центрі міста відкриті вольєри з тваринами. За ними можна спостерігати з моста над річкою, а також з ресторану навпроти. Відомо, що власницею тварин є місцева підприємиця Лія Левицька. Вона розповіла, що незвичним хобі займається майже три роки, саме тоді вони переїхали в будинок в центрі Борислава.

Фото: «Дрогобиччина – новини краю»


Жінка розводить екзотичних великих кішок - рисей бобкетів, оцелотів, гібридів сервала та бенгальських котів

«Це порода савана – гібрид дикого сервала та домашньої кішки. Вони дуже схожі на сервалів, але характер у них ручний, котячий, вони не мають стільки агресії. Також у мене є бенгальські коти – окрас у них дикий, але це повністю ручна кішка, яка може жити в квартирі. Савану не бажано тримати в квартирі, оскільки це більший кіт», — розповіла вона.

Фото: «Дрогобиччина – новини краю»


Жінка розповіла, що всі тварини є ручними і виведені в неволі, а також мають необхідні документи. Особливо це стосується рисі, яка є червонокнижним видом в Україні. Доглядає тваринок спеціально найнятий працівник.

« Зараз спека, коти їдять сире м’ясо, як поїли, треба відразу прибрати – дві години на сонці і буде жах. Прибирання має бути моментальним.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: «Дрогобиччина – новини краю»


Ми також зробили для тварин маленькі басейни, адже вони хочуть не тільки пити, а й плавати. Тож ту воду треба поміняти, а там вже і обід. Ми кішок годуємо двічі на день, а зоопарки – зранку кинули і на цілий день», — розповіла пані Лія.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Біологічна зброя проти США? Вчений спробував схрестити мавпу з радянською жінкою

Як повідомляє портал "Знай.uа" Під Запоріжжям оселилися крихітні мавпи - шумлять як діти і наминають черешні, кадри милоти

Також Знай.uа" писав, що Доглядач зоопарку станцював у вольєрі з жирафами і став зіркою інтернету