У Львові з’явилися хворі на малярію. Відомо, що чоловік, який захворів на малярію, повернувся з Африки.

Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбук лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст Департаменту ОЗ ЛОДА з епідеміології Наталія Тімко.

Так, стало відомо, що на Львівщині госпіталізований 46-річний мужчина з діагнозом «малярія». Зазначається, що цей чоловік нещодавно повернувся із однієї із країн Африки, а конкретно з Уганди.

Лікарня, скріншот: YouTube
Лікарня, скріншот: YouTube


«Отже, підвищення температури тіла свідчить не лише про ймовірність Covid-19 і збір епіданамнезу ( інформації де пацієнт був, що робив, чим харчувався, чи комахи кусали і т.д) є запорукою успіху у встановленні діагнозу інфекційного захворювання! Стан пацієнта середньої важкості. Надається необхідний обсяг лікувально- діагностичних заходів», – інформує Наталія Тімко.

У період пандемії Covid -19 на Львівщині госпіталізований 46 річний мужчина з діагнозом «Малярія», який нещодавно...

Geplaatst door Nataliya Timko op Dinsdag 7 juli 2020

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МОЗ однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль заборонив школярам улюблена літня розвага.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.