У Львові осудять чотирьох зловмисників, які причетні до збуту важких наркотиків.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Львівській області.

Так, стало відомо, що у Львові судитимуть учасників організованої злочинної групи, причетних до розповсюдження героїну. Зазначається, що слідчі поліції Львівщини завершили досудове розслідування та скерували обвинувальні акти на розгляд суду.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео


Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що четверо учасників організованої злочинної групи – львів’яни віком 33, 37, 40, та 48 років, причетні до збуту наркотичного засобу "героїн". Правоохоронцям вдалося задокументувати десять епізодів протиправної діяльності зловмисників. Після чого 23 квітня затримали їх в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 та ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України, завершене. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваним — позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що на Львівщині від підтоплення постраждали жителі 18 населених пунктост.

Як повідомляв портал Знай.uа у Львові місцеві правоохоронці врятували чоловіка, який хотів вчинити самогубство.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у Львові вшанували пам'ять військового медика Івана Гайди, який загинув від коронавіруса.