На Львівщині блискавка пронизала жінку, та дивом вижила після сильного удару.

Про це повідомляє ТСН.

На Львівщині під час грози сім'я вимкнула всі телефони і електричні прилади, але блискавка пробралася в будинок через розетку. Так, жінку вразила блискавка, коли вона знаходилася вдома біля електричної розетки.

Постраждала жінка, скріншот з відео


Уражену блискавкою 37-річну жінку привів до тями її чоловік, потім допомогу їй надали прибулі на місце події медики. Блискавка залишила у потерпілої слід на спині, що нагадує павутину з маленьких шрамів.

Жінка сиділа приблизно на відстані трьох метрів від розетки, навпроти неї знаходилися діти, але блискавка їх не зачепила. Жінка каже, що нічого металевого на собі вона не мала, телефоном теж не користувалася. Всі електричні прилади були вимкнені, але після удару блискавки вони всі згоріли, а розетку вирвало зі стіни.

Зараз потерпіла відчуває себе краще, але перебуває під наглядом лікарів-кардіологів.

Нагадаємо, що на Львівщині через негоду може обрушитися житловий будинок.

Як повідомляв портал Знай.ua , на Львівщині від підтоплення постраждали жителі 18 населених пунктів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай.ua писав, що в Житомирської області блискавка під час грози пронизала мати 9 дітей, але жінці вдалося вижити.