У місті Моршин Львівської області проливні дощі спричинили підтоплення місцевих санаторіїв. Про наслідки стихії на Західній Україні розповідає прес-служба ДСНС у Львівській області.

Повідомляється, що ввечері в неділю, 28 червня, до Служби порятунку "101" звернулися мешканці Моршина, повідомивши про сильні підтоплення внаслідок недавньої зливи. Зокрема, стихія затопила підвали і перші поверхи п'яти об'єктів – чотирьох санітарно-готельних комплексах та у Палаці культури.

Дощ затопив санаторії Моршина / скріншот з відео

За вказаними адресами Служба порятунку направила співробітників 9-ї державної пожежно-рятувальної частині міста Моршин. Рятувальники змогли відкачати 142 кубометри води з 3-х підвалів санаторно-готельних комплексів. В одному з готелів в і Палаці культури воду відкачувати не довелося – її рівень з часом впав самостійно.

Користувачі мережі поділилися наочними кадрами того, що відбувалося в Моршині в результаті проливних дощів – затоплені вулиці, зелені зони та будівлі. Відповідний відеоролик з'явився на сторінці "Стрий спільнота твого міста" в Instagram.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині через негоду може обрушитися житловий будинок.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині від підтоплення постраждали жителі 18 населених пунктів.

Також Знай.иа писав, що в Житомирської області блискавка під час грози пронизала мати 9 дітей, але жінці вдалося вижити.