Стало відомо про те, що у Львові, співробітники правоохоронних органів врятували водія, який хотів звести рахунки з життям.

Таким чином, повідомляється, що львівські поліцейські врятували двадцятитрирічного чоловіка, який після сварки з дружиною сів за кермо і хотів покінчити з собою.

Інцидент стався у ніч на 27 червня. Приблизно о 3 годині ночі на вулиці Науковій співробітники правоохоронних органів помітили автомобіль Volkswagen, який робив досить дивні маневри на дорозі з автомобілем.

У Львові чоловік хотів покінчити з собою, фото: Національна поліція

Потім, автомобіль звернув убік і став колесами в бордюр. Коли поліцейські підійшли до автомобіля, то побачили в салоні автомобіля чоловіка, у якого були руки в крові. Весь салон був забруднений нею. До речі, заднє вікно було розбите.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів виявили, що у чоловіка відкритий перелом руки, і тому на місці йому швидко надали медичну допомогу, викликали швидку. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

При цьому, відомо, що водій нічого не пам'ятає, і весь час скаржився на сильні головні болі й оніміння рук і ніг. Водій житель Хмельницької області. Під час розмови з поліцейськими йому зателефонувала мати і поліцейські взяли трубку.

Вона їм розказала про сварку з дружиною, і про те, що він більше не хоче жити.

Швидка приїхала на місце і госпіталізувала його. Поліція не повідомляє, чи був він під впливом наркотиків або алкоголю.

Нагадаємо, що на Львівщині від підтоплення постраждали жителі 18 населених пунктост.

Як повідомляв портал Знай.иа у Львові місцеві правоохоронці врятували чоловіка, який хотів вчинити самогубство.

Також Знай.иа писав, що у Львові вшанували пам'ять військового медика Івана Гайди, який загинув від коронавіруса.