Негода на Західній Україні добралася і до Львівської області – у Дрогобицькому районі один будинок може обвалитися в результаті руйнування ґрунту. Детальніше про негоду в області розповідає видання "Depo.Львів", посилаючись на коментарі Львівської облдержадміністрації.

Дрогобицький район є одним з тих, хто сильно постраждав в результаті недавньої негоди на Західній Україні. Зокрема, експерти повідомили про підтоплення 13 присадибних ділянок, 8 господарських споруд, 85 колодязів і 285 га сільськогосподарських земель.

У Львівській області через негоду може обвалитися житловий будинок / фото: Depo.Львів

В селі Смільна Дрогобицького району один з будинків знаходиться в критичному положенні – внаслідок зсуву ґрунту на схилі, фундамент пішов "по швах" і може впасти в будь-який момент. У подібному стані перебуває ще 3 господарських об'єкта.

Як повідомила влада Львівської області, неприйнятні погодні умови 23-24 червня, станом на 27 червня 6:00, залишилися підтопленими 35 підвалів житлових будинків, 13 присадибних ділянок, 8 господарських споруд, 85 колодязів, 285 га сільськогосподарських земель, 1 ділянка дороги та 3 ділянки доріг було пошкоджено. На даний момент фахівці продовжують проводити ліквідацію наслідків негоди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Нагадаємо, що у вихідні Західну Україну знову накриють дощі і грози.

Як повідомляв портал Знай.иа на Львівщині від підтоплення постраждали жителі 18 населених пунктів.

Також Знай.иа писав, що в Житомирської області блискавка під час грози пронизала мати 9 дітей, але жінці вдалося вижити.