Про теплі та сонячні дні на деякий час доведеться забути. У вихідні Західну Україну знову накриють дощі та грози.

По це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, упродовж 27-28 червня на більшій частині території України буде тепла і переважно суха погода. Лише на заході очікуються дощі і більш прохолодне повітря.

“У суботу в Україні без опадів, лише в західних, вдень і в північно-східних областях місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-західний, у південно-східній частині північно-східний, 3-8 м/с”, – йдеться в повідомленні.

Дощ, фото з вільних джерел
Дощ, фото з вільних джерел


А саме дощі на Заході України пройдуть у Волинській, Рівненській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській і Тернопільській областях. Температура вночі у західних областях місцями 23-25°С; у Карпатах вночі 12-17°С, удень 18-23°С.

На неділю, 28 червня, синоптики прогнозують у західних, вдень і в північних та місцями центральних областях короткочасні дощі та грози. На решті території України опадів очікувати не варто. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, удень під час гроз в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

Нагадаємо, Знай писав, що паводки та опади на Тернопільщині розмили дороги.

Знай повідомляв, що в ДСНС розповіли про загрозу нових затоплень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Чернівецькій області висока вода прийшла миттєво.