У Львові розкритикували мера Андрія Садового через відкриття ресторанів у розпал пандемії коронавірусу.

Такі дії Садового розкритикував громадський діяч та політик Андрій Мисик на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук.

Так, громадський діяч та політик Андрій Мисик розкритикував рішення щодо відкриття ресторанів та фітнес-центрів у Львові. Він вважає що зараз це недоцільно через велику кількість захворювань, що фіксують останнім часом.

В кафе, фото pxhere
В кафе, фото pxhere


“У Львові кількість людей яка захворіла вдень, в рази більше ніж коли був введений жорсткий карантин. Це має лише відношення до політики. Бо чотири місяці назад, брехун і маніпулятор Садовий бачив настрої львів'ян. Тоді настрашені містяни підтримували в масі своїй карантин. І брехун Садовий склавши ручки розповідав, що карантин необхідний. Бо всім гаплик. При 10-15 захворівших вдень”, – резюмував Андрій Мисик.

За словами Мисика, коли ситуацію з кількістю завербованих змінилася, то Садовий вирішив послабити карантин та відкрити ресторани та фітнес-центри.

”При сотнях захворілих вдень, маніпулятор Садовий відкриває ресторани, запускає транспорт і загалом все супер. Отже, людина, яка готова хоч трохи включити мізки, бачить маніпуляцію і брехню”, – написав Андрій Мисик.

У Львові відкривають ресторани. В повному обсязі. І фітнес зали. І це немає жодного відношення до пандемії короновірусу....

Geplaatst door Андрій Мисик op Woensdag 24 juni 2020

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців у сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Як повідомляє портал Знай.uа Хворий на рак син Віктора Павліка попрощався з близькими, серце на шматки - "Більше немає сенсу"

Знай.uа писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики, бояться лікувати заражених китайським вірусом