Вже кілька місяців через пандемію у Львові не дозволяють робити партнерські пологи. Відновити таку функцію у пологових зможуть лише тоді, коли в області стабілізується епідеміологічна ситуація.

Про це повідомляє інформаційний портал portal.lviv.

Так, очільниця міського штабу боротьби з коронавірусом Галина Слічна розповіла, що партнерські пологи у Львові зможуть відновити лише тоді коли у місті та області стабілізується епідеміологічна ситуація. Тому найближчім часом цього робити не будуть.

вулиці Львова, скріншот із відео
вулиці Львова, скріншот із відео


"В країні продовжено адаптивний карантин. Тому залежно від показників можна послаблювати певні обмеження або навпаки посилювати. Наразі партнерські пологи є заборонені, пологові будинки Львова не є винятком. Лише при нормалізуванні епідситуації їх можна буде відновити", - заявила Галина Слічна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, на яких пляжах дозволили купатися киянам.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" встановила ціни поїздок в поїзді на популярні українські курорти.

Також "Знай.ua" писав, як перетнути кордон і обійти обмеження карантину.