На Львівщині продовжили карантин до 22 червня. Причиною всьому стало велику кількість нових випадків зараження коронавирусной інфекцією. Жодних послаблень для громадського транспорту, дитячих садочків та спортивних закладів не буде. Таке рішення ухвалила обласна комісія з ТЕБ та НС на засіданні 19 червня, пише "То є Львів".

За словами голови ЛОДА Івана Собко, ситуація не поліпшується, а кількість заражених все росте і росте. Більшість хворих були виявлені у Львові та Пустомитівському, Яворівському та Жовківському районах Львівської області. Також Собко розповів, що підготовлений документ, який дозволить комісіям вводити карантин на окремих територіях, а не у всьому регіоні. Однак цей документ має затвердити уряд.

У Львові продовжили карантин Фото: скріншот

Якщо буде можливість послабити карантин на певних територіях області, то буде розглядатися така можливість. Якщо у Львові та інших районах області будуть ускладняться епідеміологічні умови, то карантин будуть посилювати.

Крім того, в ЛОДА закликали жителів області ставитися серйозно до карантину і виконувати всі вимоги – дотримуватися дистанції і використовувати маски і рукавички.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто відзначити, що у Львові після невеликого ослаблення карантину на робочі місця повернулися більшість мешканців регіону, але ось транспорт залишився в тій же кількості, що і при тотальному карантині. Довгі черги виводять львів'ян з себе. Вони стали вимагати у влади повернути громадський транспорт на вулиці міста.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові люди зажадали у Садового повернути громадський транспорт.

Знай повідомляв, що у Львів і область можуть повернути жорсткий карантин.

Нещодавно Знай передавав, що львів'яни попросили мерію відновити роботу громадського транспорту.