В Україні послабили карантин, а тому значна частина українців знову змогла повернутися на свої роботи. Але от невдача, людей стало більше, а от громадського транспорту, який повинен містян довозити на цю саму роботу - залишися у тій же кількості. Тому через це львів'яни змушені годинами стояти у довжелезних чергах до громадського транспорту.

Про це у спільноті Варта-1 написав львів'янин Ярослав Маркевич.

Так, у Львові через карантинні обмеження до громадського транспорту впускають обмежену кількість людей, через що містяни змушені стояти у довжелезних чергах. За словами містян громадський транспорт у віддалені куточки міста ходить надто рідко, через це й утворюються такі черги.

Скріншот


"Так наша влада робить соціальну дистанцію. В автобусі тільки сидячі місця. Потрібно приймати якісь кращі рішення, наприклад щоб частіше ходили маршрути", - зазначив Ярослав Маркевич.

Варто зазначити, згідно з постановою Кабінету міністрів в Україні на час картину перевозити у громадському транспорті можна лише сидячих пасажирів. Також всі пасажири у громадському транспорті повинні використовувати індивідуальні засоби захисту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київська Троєщина перетворилася на "зомбіленд" - українці годинами снують в чергах, чекаючи поодиноких маршруток

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Тернопілян змусять ходити пішки, не дивлячись на пом'якшення карантину

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на пасажирів з кулаками - "пі**уйте на тролейбус"