На Львівщині планують облаштувати Екопарк.Відповідний Меморандум про співпрацю та реалізацію на території області проекту «Еко-Парк» підписали сьогодні, 17 червня, голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький та заступник директора Громадської організації «Фельдман Еко-Парк» Володимир Андрющенко.

Про це передає прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

В планах зробити сучасний, з максимально наближеними до природних умов екологічний парк, у якому зможуть проживати тварини.

фото: ЛОДА
фото: ЛОДА

«Одне з першочергових завдань для Львівської ОДА – збереження та покращення екології регіону. Підписаний Меморандум про створення Екопарку – одна зі складових цієї місії. Сучасний, комфортний, у якому зможуть проживати тварини, вже незабаром запрацює на Львівщині. Це також допоможе розвивати туристичну привабливість області, стане улюбленим місцем відпочинку для мешканців Львівщини», - повідомив очільник області Максим Козицький.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Екопарк хочуть розмістити недалеко від Львова. За словами Володимира Андрущенка, серед основних вимог – доступність для усіх.

Додамо, що проект Національної мережі Екопарків України, який планують реалізувати не лише у Львівській, але й Дніпропетровській, Київській, Одеській, Полтавській, Харківській та Херсонській областях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві пляж "полисів" за зиму, від піску – жодного сліду, - "Знайшовся господар"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харківський екопарк прихистив двох лосенят з Чорнобиля - вижили в пекельній пожежі і попросилися до людей

Також «Знай.uа» писав, що Киян "вигуляють" на Троєщині за мільйон гривень