У Львові перевізники припинили страйк і самовільно відновили роботу маршруток.

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що перевізники Львівщини вирішили самовільно відновити приміські і міжміські перевезення, усупереч продовженому карантину. Так, з 15–16 червня перевізники планують випустити на маршрути близько 60 % автобусів від загальної кількості.

Маршрутка, фото YouTube
Маршрутка, фото YouTube


Перевізники обіцяють дотримуватися вимог, а саме: здійснювати перевезення виключно сидячих пасажирів та контролювати масковий режим. Тарифи збільшувати не планують. Додатковий транспорт будуть запускати у міру збільшення пасажиропотоку.


Натомість, у ЛОДА кажуть, що такі перевезення поза законом і контролювати ситуацію має поліція.

В асоціації перевізників області пояснюють, чинять так, бо офіційно запрацювати їм не дозволили. Таку ж ініціативу хочуть підхопити перевізники у Рівненській області. Вони вишикували буси перед будівлею обласної адміністрації і оголосили безстрокову акцію протесту.

Фото “Zaxid.net”

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, львів'яни на карантині сіли на газову голку — шалені борги за комуналку.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розповів, як зміниться відпочинок маленьких українців — що варто врахувати батькам.

Знай.uа писав, у Тернополі студентів спокутують під "спиртовим душем" - ніякий вірус не пройде.