На вулиці вже у всю буяє літо, а це означає, що настала пора сезонних ягід і фруктів. У цей період усі намагаються вживати якомога більше вітамінів, щоб зміцнити свій імунітет.

Зараз на ринках і супермаркетах такий достаток фруктів, що очі розбігатися. Але, львів'яни помітили, що ціна на одну і ту ж ягоду в супермаркетах значно відрізнятися від тієї, що на ринках, передає портал "golos.ua".

Фото golos.ua


Так, у львівських магазинах у червні черешня, абрикоси і полуниця продаються за дуже високою ціною – доходить до 250 грн за кілограм черешні. При цьому, на ринках ціна за ягоди і фрукти в місті значно нижча.

Так, наприклад, абрикоси в магазині в середньому продають по 120 грн за кілограм, а черешню – за 130-250 грн за кілограм. Львів'яни відзначають, що ціна на ягоди виросла не обґрунтовано, і відмовляються купувати їх за такі шалені гроші.

Обов'обов'язково підпишись на наш канал Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У популярному супермаркеті покупець залишився без товару і здоров'я – "Грошей не повернули, а менеджер навіть не..."

Популярні новини зараз
Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , АТБ, Billa, Сільпо - українців зазивали бути обережними з рибою, хвороба відбирає життя за лічені години.

Також Знай.ua пишучи, що У супермаркеті BILLA продукти зеленіють, але не від злості. Тоді проблему зафіксували з твердим сіром.